torsdag 19 april 2012

Bilder på de där korna och trötta cyklister

Nu har vi hittat ett internetfik i Oberstaufen, några kilometer från vårt långtidsboende. Dricker kaffe, välplanerat för att sova tidigt.
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

 Såhär ser det ut när vi cyklar. Jag ligger på styret och undrar varför jag ville åka upp för den brantaste backen i området och Fredrik pratar om vädret eller andra oviktiga saker.


Till morfar; tysk plantsättning. 

 Mina föräldrar och syster tyckte de där med världscup och Belgisk öl lät kul och kom ner till Houffaliz förra helgen. Tack för sällskap och hjälp.
Vårt boende i Belgien som vi delade med ett gäng från Borlänge som kollade på tävlingarna och semestrade.  Bra om man är många, plats för 24 personer. Nyrenoverat med stort kök, självklart utsikt mot en kohage med sympatiska tjurar. http://sommerain64.be/ är adressen till boendet och ägs av Anders och Jessica från Sandviken och Borlänge.

Felkörning 2-1 till Fredrik. " Jag ville inte väcka dig och chansade lite"

 Första äppelkakan med musli och Preesport i brist på annat.
Österrike tur..

.. och retur.

 Jag är nöjd. Ett par stora fåglar igår och en strävhårig tax idag.

Usikten från balkongen går under kategorin helt okej,

Utsikten åt andra hållet. Vi bor på http://www.ferienhof-weh.de/. Det är ett hus med lägenheter som drivs av familjen Weh, huset ligger på deras bondgård. Fräscha rum och så är det ju gratis mjölk från korna på bilden. 

Jacob Grath, Fradriks kompis från GC. Det är han som hjälpt oss med boendet. Igår cyklade han och Fredrik lite stigar i området. 

I Tyskland skyltar man bra. 


angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar