fredag 18 november 2011

Power

Skiter i o skriva vilken temperatur det är här nere och vilken utsikt jag och Pontus hade på våran eftermiddags tur eller vilka arbetstider vi har fått. Tror det bara retar upp folk. På riktigt. Hur som, det är riktigt fint här nere på Gran Canaria. Vårat boende är bra. Bra med space, fin utsikt, lugnt och ganska nära in till stan Playa Ingles på södra delen av ön. Jobbar på den en lokal cykeluthyrning som drivs av ett tyskt par. Go blandning av spansk- och tyskmentalitet. Tysk ordning i ett avslappnat klimat. Kolla in mer om shoppen här. Pontus "Pumpen" Johansson som jag bor med och tränar det mesta med (i 2 dagar) har varit här i tre år. Först en vecka för tre år sedan och två månader förra året. Förra säsongen avbröts av den tragiska händelsen då en av deras vänner som kom ner på besök förolyckades och avled i en cykelolycka. Besökte platsen i förrgår och passerar där på väg till jobbet. Starkt intryck och riktigt tragiskt händelse. Inget som man kan åka omkring och tänka på men likväl något som finns i bakhuvudet.
Imorgon är det vilodag och vi skall reka en testrunda där vi kan göra tester. Mitt powertap hjul funkar fint. Visar en massa siffror iaf. Skall nörda in mig snart på det med. Tränar på spanska också. Pollo är kyckling. (Uttalas med J) Om stavningen är korrekt är av mindre betydelse.

Det är tur att det finns en seriös del av bloggen som också är på södra breddgrader (Skåne, Lund) och kör CX i helgen. Wish the best till CRT gänget som kör i helgen.

//Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar