onsdag 23 november 2011

Mountainbike och och intervaller

Det blev mtb idag. Härjade iväg till jobbet för att norpa en mtb för att få följa med. Märkte när jag cyklat i 2 minuter att det är lite kallare än vanligt. Hämta arm o benvärmare kanske? Nej, jag e en viking. Schi fick jag sen, 10 grader på toppen i kort, kort.
Hur som, bilderna får tala lite om dagens äventyr. Kul och se en annan sida än asfaltsvägarna av ön. Hängde med på turen Risco Blanco. Grusvägsrally typ hela tiden, men utsikten var häftig och de andra deltagarna var minst lika nöjd som jag. Om ni undrar vad det e för skit på högersidan så är det mitt finger.

10 grader på toppen. korta byxor, kort tröja och vindväst så får man skylla sig själv.
Skyllt 1.


Lift.

Kaktus.


Lunch

Cykelgänget vid vår lunchoas.


En av killarna lyckades tvista kedjan. Bra där.

Skyllt nr 2.

Eftersom det stog tröskelintervaller på schemat 20min vila 2 x2 så var det bara o byta om till lvg utstyrsel när vi kom tillbaka till shopen och sticka iväg. Körde samma sträcka som i måndags. Denna gången med en tid i cykelbyxan på 6h varav 3h effektiv tid, en skink o ost baguette, en banan och en klementin i magen, så kan ni räkna ut själva att det gick åt helvete. Slet upp på det jävla berget och trött o hungrig sladdade jag ner och hem för att upptäcka att gasolen hade tagit slut i lägenheten. Gick på restaurang och tryckte en dubbel Calsone. Inga bilder från det vansinnet iaf. Nu zzz. Imorrn kommer cykelproffset Calle Friberg på besök. Det skall bli kul.

//Fredrik

2 kommentarer:

  1. gött med blogg fredrik! och gött att livet är skit (tänker på avsnittet med tröskelintervallerna), allt är som det borde. he he he
    /cec

    SvaraRadera
  2. Hahaha, tur att det e nån som vet hur riktig taggtråd smakar Cissi! Kör hårt. Edin

    SvaraRadera