onsdag 8 juli 2015

Dagens slutsats


"Det bästa med att det ska regn lika mycket hela dagen är att man kan träna när som helst, det spelar ingen roll för man blir lika blöt ändå", Fredriks slutsats efter att ha granskat både SMHI och YR hela förmiddagen.
Fast som mamma alltid säger är det alltid lite ljusare i horisonten, det slutar nog renga snart..
Nu är vi i Smedjebacken och ja, väntar på att det ska sluta regna så vi kan gå på dass utan att bli dränkta, väntar på att regnkläderna ska packas upp så vi kan träna, väntar på att någon ska få tummen ur och göra upp en eld i öppna spisen.
Mitt i all väntan lever våra dåliga fikakaraktärer loppan på gårdagens fynd från Delicatooutleten i Insjön.

Nu är ju inte regn något nytt och vi har haft de väldigt varmt och soligt i Vikarbyn förra veckan. Mörksuggan kördes i värme, trots lovord om väta. Fredrik och Lars fick till ett bra lopp och tog de första två pallplaceringarna, verkligen kul. Jag hade en tung dag på alla fronter, kunde inte hänga med en endaste klunga. Tänkte åka igenom loppet som träning men i Östbjörka fick jag lägga ner den idén med. Tråkigt men det kan inte gå bra jämnt.
Igår fick vi fincykling i Leksand med Johan, följt av lunch och lek hos mina kusiner.
Så det gör väl inget att det är grått idag, kanske händer det något spännande ändå, varmvattenkranen i köket behöver en ny "ratt" och golven skuras.


Båten behöver nog ösas snart..


Äntligen ett besök på outleten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar