söndag 30 december 2012

Gott Nytt år och tack

2012 var ett bra år.  Jag cyklade som fortast på hemmaplan och vann Mörksuggan i Rättvik.


Fredrik lyckades få fart på sitt skadade knä och tog en sjundeplats på SM, vilket får betraktas som bra efter det långa uppehållet.Jag cyklade cykelcross och tog många andraplatser bakom snabba Åsa Erlandsson.Fredrik gjorde en CX insats och tog medalj på SM i Sunne.


Tack till CRT:s sponsorer för att vi kunde cykla fort, både i Europa och på hemmaplan.
ScottAbusDiadoraEnervitCykloteketSchwalbe, SkeppshultCraft.

Tack alla som servat oss efter banorna med Anna och Sören Bleckur i spetsen. Tack till CRT:s styrelse.Tack DaciaNittsjö KeramikÅF, Bleckurs Transport, Ferienhofen Weh och CRT för att  ni gjorde vårens härjande i Europa möjligt.


 


Vi träffade också många snälla människor under resan som underhöll och underlättade för oss. Tack!
- Familjen Weh och Grath bjöd på fika, lånade ut vattenslang, visade oss hur kor mjölkas, tog med mig på cykelturer, skjutsade Fredrik till läkaren.
- Massören som tryckte lite på Fredrik så han kunde böja sitt skadade knä.
- Skjutsköterskorna på Rotes Kreuz i Lindenberg, de var inte alls var så bittra bara man stannade länge nog för att inse det.
- Svenska landslaget var också nere och flängde. De gav oss en och annan vattenflaska under loppen.
- Våra familjer som alltid. Farmor och farfar satt framför en suddig databild varje världscup för att kanske se våra rumpor i starten. Mormor och morfar som hittade startlistorna på nätet före oss.Gott Nytt år alla som hjälpt och stöttat. Nu tar vi sikte på ett ännu bättre 2013. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar