måndag 24 februari 2014

Mera kött

Nu är Majas köttkvarn inofficiellt invigd. Ett kilo av, vad vi gissar var, fransyska fick agera försökskött. Färsen blev inte lika trådig som den färdigmalda i affären. Vi kom aldrig fram till om det berodde på fel hastighet på kvarnen, fel munstycke eller "fel" köttbit. Kanske skillnaden bara ligger i att köttet är hemmamalt och inte industrimalt. 
Köttfärsåsen blev hur som god. Och dagen efter sprang vi intervaller på en stig intill IKHP:s slalomnedfart. Träningen gav både mjölksyra och den sedvanliga ångesten att jag måste åka hem från ett så bra och kuperat träningsområde. 

Tre kockar och en otrådig färs. 

Inspirerande skidföre.. Hoppas att farfar och Håkan har det lite roligare idag mellan Sälen och Mora idag. Trots regn och tö. 

Träning med Vätternvy som belöning.


/ Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar