måndag 6 januari 2014

Vad har hänt?

Farfar klagade på vår ouppdaterade blogg. " Något måste väl ha hänt den senaste månaden.." Stamgäster ska vara nöjda gäster, så vad har hänt sedan sist då vi åkte till Grönklitt för skidläger?

Inte har vi åkt mer skidor i allafall. Trots att vi tillbringat de senaste 14 dagarna åtta timmar norr om Västkusten. Julafton var vit om man kollade på högarna längst med dikeskanten. Någon dag fick vi minusgrader och frost. Däremellan har det regnat lite, varit grått, regnat lite till och varit mer grått. Grå är en underskattad färg och kan vara väldigt fin. Det får vara hur grått det vill. Om det samtidigt är minus och snö.

Nu har vi inte surat ihop över vädret utan roat oss ändå. Cykel med och utan dubb. Intervaller i Vidablicksbacken. Stavlöpning i slalombacken. Bio. Pannkaka. Häng i Vikarbyns gym. Godis. Film i soffan. Motorsågande. Mormor, morfar, farmor och farfar besök. (Så detta är egentligen ett överflödigt inlägg för de trognaste läsarna.)

Nu sitter jag och Fredrik på tåget hem till mer regn och olika skalor av grått. Hem är nu mer Varberg dit vi passade på att flytta under en ledig dag i december förra året.

/ Angelica

Inte den bästa distansmaten, men garanterat den godaste..

Lite snö fanns kvar i slalombacken.


Alternativträning.

Biobesök sponsrat av ÅF.

Vikarbyn har förutom mataffär, pizzeria, skola och inredningsbutik nu även ett gym.
Julaftonsnö.

Frosten.Hej då Rättvik.

Hej Varberg.

1 kommentar:

  1. Jag är lika dålig på att uppdatera bloggen måste visa på att man har annat för sig i livet. Vi måste försöka ses snart igen :)

    SvaraRadera